Tietosuoja

tyhjä

Voimaantulopäivä: 29. kesäkuuta 2019

Keitä me olemme

Verkkosivumme osoite on: https://www.quotespedia.org.

Quotespedia (“me”, “me” tai “meidän”) ylläpitää https://www.quotespedia.org-verkkosivustoa (”Palvelu”).

Tällä sivulla kerrotaan sinulle käytännöstäsi, joka koskee henkilötietojen keräämistä, käyttöä ja luovuttamista, kun vierailet ja / tai käyt verkkosivustollamme ja / tai palvelumme, ja valintoihin, jotka olet liittänyt kyseisiin tietoihin.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Käyttämällä Palvelua hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä toisin määritetä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme, jotka ovat saatavana osoitteesta https://www.quotespedia.org

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erityyppisiä tietoja eri tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme palvelujamme sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Palveluamme käyttäessämme voimme pyytää sinua antamaan meille tiettyjä henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja, joita voidaan käyttää sinuun yhteydenpitoon tai tunnistamiseen (”Henkilötiedot”). Henkilökohtaisesti tunnistettavat tiedot voivat sisältää, mutta ei rajoitu niihin:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Puhelinnumero
  • Osoite, valtio, maakunta, postinumero, kaupunki
  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Voimme myös kerätä tietoja palvelun käyttämisestä ja käyttämisestä ("Käyttötiedot"). Käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneen Internet-protokollan osoitetta (esim. IP-osoitetta), selaintyyppiä, selainversiota, vierailemasi Palvelun sivuja, vierailunneaikaa ja -aikaa, kyseisille sivuille kulkevaa aikaa, ainutlaatuista laitteen tunnisteita ja muita diagnostisia tietoja.

Seuranta & evästeiden tiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seurantakohteita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja pitää tietyt tiedot.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Seurantatekniikoita käytetään myös majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Ensisijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -sovelluksia muistaaksesi valintasi ja eri asetukset.
  • Turvaevästeet. Käytämme turvaevästeitä turvallisuustarkoituksiin.

Tietojen käyttö

Quotespedia käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpitäminen
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoaa asiakaspalvelua ja tukea
  • Antaa analyysiä tai arvokasta tietoa, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Kuinka käytämme evästeitä

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa sijoittaa tietokoneesi kiintolevylle. Kun olet suostunut, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai antaa sinulle tiedon, kun käyt tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilöinä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintasi tarpeitasi, tykkäyksiäsi ja epämääräisiäsi varten keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi. Käytämme liikennerokin evästeitä tunnistaaksemme, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivujen liikennettä koskevia tietoja ja parantamaan verkkosivustomme räätälöimiseksi asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin ja sitten tiedot poistetaan järjestelmästä. Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston tarjoamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut ovat hyödyllisiä ja mitkä et. Eväste ei missään tapauksessa anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai muita tietojasi sinusta, lukuun ottamatta niitä tietoja, jotka päätät jakaa kanssamme. Voit päättää hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muokata selaimesi asetuksia evättää evästeet, jos haluat. Tämä saattaa estää sinua hyödyntämästä verkkosivustoa täysimääräisesti.

Lisäksi Quotespedia käyttää evästeitä mainosten näyttämiseen sinulle Internetin eri sivustoilla.

Voit kieltäytyä Googlen evästeiden käytöstä käymällä Googlen sivuilla Mainosasetukset.

Kolmansien osapuolien toimittajat

Kolmansien osapuolien toimittajat, mukaan lukien Google, käyttävät evästeitä mainosten näyttämiseen aiempien verkkosivustojen käyntisi perusteella.

Googlen käyttämä DoubleClick-eväste antaa sen ja sen kumppaneiden näyttää mainoksia sinulle Quotespedia-blogin ja / tai muiden Internet-sivustojen käyntien perusteella.

Voit poistaa DoubleClick-evästeen käytöstä aihepiiriin perustuvaan mainontaan käymällä Mainosasetukset. (tai käymällä aboutads.info.)

Kolmannet osapuolet voivat käyttää evästeitä, verkkomajakkeja ja vastaavia tekniikoita tietojen keräämiseen tai vastaanottamiseen verkkosivustoltasi ja muualta Internetistä ja käyttää näitä tietoja mittauspalvelujen ja kohdemainosten tarjoamiseen.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi olla eri kuin oman lainkuusi.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

Quotespedia.org ryhtyy kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaakseen, että tietosi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilökohtaisia ​​tietojasi siirretä organisaatioon tai maahan, ellei käytössä ole riittävästi valvontaa, mukaan lukien tietoturva tietosi ja muut henkilökohtaiset tietosi.

Tietojen luovuttaminen

Lakisääteiset vaatimukset

Quotespedia.org voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on välttämätöntä:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojata ja puolustaa Quotespedian oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietoturva

Tietojesi tietoturva on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin välityksellä tapahtuva lähetystapa tai sähköinen tallennusmenetelmä on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme ("Palveluntarjoajat"), toimittamaan Palvelun puolesta, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan Palvelumme käyttämistä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

  • Google Analytics : Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja palvelumme käytön seuraamiseen ja seuraamiseen. Tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstualisoidakseen ja räätälöidäkseen oman mainontaverkostonsa mainoksia. Voit jättää tekemättä palvelutoimintasi Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out -selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analyticsin JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja vierailutoiminnan Google Analyticsin kanssa.
  • Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuojakäytäntöjen ja -sovellusten verkkosivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Linkkejä muille sivustoille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai näkyvällä ilmoituksella Palveluksestamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläreunassa olevan "voimassaolopäivä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

Sähkopostilla: [Sähköposti suojattu]